Parní trouby a domácí konvektomaty Miele

Chcete zdravě jíst? Pak rozhodně pokrmy připravujte v páře, suroviny budou bohatší na cenné a prospěšné látky, jako jsou vitamíny, minerály i stopové prvky, které lépe chutnají a na talíři skvěle vypadají.

Neomezený požitek

Zajistěte si multitalent ve své kuchyni: nezáleží na tom, zda jednotlivé přílohy nebo kompletní menu v jednom samostatném procesu přípravy, parní trouba Miele vám usnadní vaření v jakoukoliv dobu – individuálně podle vašich požadavků a přání. Tím vám nabízí perfektní doplnění pečicí trouby a varné desky.

Plus pro vaše zdraví

Kdo se zdravě stravuje, zůstane dlouho fit: s parními troubami Miele připravujete potraviny mimořádně šetrným způsobem. Příprava v páře zajišťuje zachování intenzivní a přírodní chuti vašich pokrmů, jakož i cenných vitamínů, minerálů a stopových prvků. Můžete si je vychutnat nejen při každém jídle, ale prokázaly to také testy. Vědecké studie potvrdily výrazné výhody přípravy v páře na rozdíl od běžných způsobů vaření: v jídlech připravených v páře se nachází až o 50 % více vitamínů – pro zdravé stravování bohaté na vitální látky.

Inovativní a promyšlené

Na rozdíl od některých parních trub je u našich přístrojů pára vyvíjena mimo ohřevný prostor, což nabízí více výhod pro proces ohřevu: ideální množství páry, optimální měření a udržování teploty, doba přípravy nezávislá na množství pokrmu a také rychlé rozehřátí trouby. Tím šetříte čas a vaření je mimořádně snadné. Během procesu přípravy se naplní celý ohřevný prostor párou a vytlačí se kyslík – tím se zachová vzhled, struktura a přírodní chuť vašich potravin. Další výhoda: čištění je velmi snadné, neboť se v ohřevném prostoru nemohou usadit žádné vápenaté usazeniny.

Rozmanité velikosti

Každá kuchyň je jiná a vyžaduje individuální vybavení. Proto existují naše parní trouby Miele pro různé rozměry výklenků a provedení – vhodné pro každý požadavek, nezáleží na tom, zda pro velký nebo malý prostor.

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
92 x [11%]
Věrnost
78 x [10%]
Velkorysost
80 x [10%]
Laskavost
77 x [10%]
Spolehlivost
79 x [10%]
Zásadovost
77 x [10%]
Poctivost
81 x [10%]
Dostatek pozornosti
94 x [12%]
Sebedůvěra
77 x [10%]
Smysl pro humor
75 x [9%]

Celkem hlasovalo : 810

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru