Milan Peroutka se už brzy představí v roli, v jaké jste ho ještě neviděli!

Opravdu bláznivá komedie Krasavci na chmelu aneb chlapy/i jsou jen pro legraci z prostředí krachující hospody skýtá celou řadu zajímavých zápletek a nejedno překvapení. Jedním takovým je hned několik rolí talentovaného českého muzikanta, velmi vytíženého herce a moderátora Milana Peroutky, který to považuje za novou a velmi zajímavou zkušenost. Známe ho z řady projektů, ale v něčem obdobném snad ještě nikdy nehrál... Proč přijal roli, tedy hned několik rolí v jediné hře, od principála Braňa Poláka?

„Říkal jsem si, že jsem ještě nikdy nezkusil zájezdovou komedii a láká mě to jako další rozměr, té zkušenosti, kterou můžu mít. Je pravda, že jsem se trochu obával, jestli se v tom najdu, co kolektiv a tak,“ svěřil se mimoň, frajírek, zakřiknutý student, člověk, který chce páchat sebevraždy i sličná dívka v soutěži MISS. Dá se to opravdu zvládnout a jednotlivé role dostatečně oddělit? „V každé si najdu postupně nějaké vyznění, aby to bylo, co nejhumornější a nejkomediálnější,“ slibuje Milan Peroutka toužící po nové přímo „kočovné“ zkušenosti po boku nejen Jaroslavy Stránské, Václava Upíra Krejčího a řady dalších.

 

 

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru