SaSaZu otevřelo v centru Prahy novou restauraci HANZU

Oblíbená pražská Asian Fusion restaurace SaSaZu má úžasnou sestru HANZU. Nová restaurace, umístěná přímo v centru Prahy, přináší sofistikované kulinářské umění šéfkuchařů Andyho Tana a Robberta van den Berga v kombinaci s energií velkoměsta. V pátek a sobotu vždy v restauraci vystupuje DJ, a k poslechu si po úžasné večeři můžete dát i jeden ze signature koktejlů a užít si urban atmosféru, kterou HANZU přináší.

HANZU, jakožto mladší sestra SaSaZu kombinuje skvělou Asian Fusion kuchyni s jihoamerickými vlivy a ve spojení s energií velkoměsta nabízí neopakovatelný zážitek. HANZU přináší nové trendy z kulinářských metropolí světa a nabízí hostům trendy prostředí s tím nejlepším jídlem. Stejně jako SaSaZu, které nabízí Asian Fusion na úrovni fine dining, je Hanzu o barvách, chutích a neuvěřitelných kombinacích asijské street kuchyně se sofistikovanými postupy a metodami francouzské kuchyně. Objevují se ale i vlivy z jiných světadílů, a to hlavně současný trend kulinářského světa, mix japonské a peruánské kuchyně nazvaný Nikkei cousine. V HANZU také můžete vyzkoušet populární čínské knedlíčky dim sum v moderním pojetí, opět ovlivněné Asian Fusion konceptem.

HANZU nabízí kromě a la carte menu také speciální obědové menu. Ochutnat můžete například tradiční japonské DONBURI , nebo-li misku s rýží, masem nebo rybou a zeleninou, doplněnou o miso polévku, pošírované vajíčko a nakládanou zeleninu. Menu také nabízí miso polévku doplněnou o špíz s lososem, kuřetem nebo hovězím masem nebo salát s kuřetem Teriaky.

HANZU znamená v japonštině ruce. Název byl vybrán tak, aby nejlépe vyjadřoval podstatu restaurace. Veškeré pokrmy jsou připravovány ručně z těch nejlepších surovin a s péčí a láskou šéfkuchařů a kuchařů. V HANZU jste opravdu v těch nejlepších rukou.

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
58 x [11%]
Věrnost
50 x [10%]
Velkorysost
50 x [10%]
Laskavost
47 x [9%]
Spolehlivost
50 x [10%]
Zásadovost
50 x [10%]
Poctivost
50 x [10%]
Dostatek pozornosti
57 x [11%]
Sebedůvěra
48 x [9%]
Smysl pro humor
48 x [9%]

Celkem hlasovalo : 508

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru