Díky nožům URBAN FARMER se můžete cítit jako farmáři ve městě!

Většina z nás žije ve městě a cítíme stále větší potřebu navrátit se k přírodě. Pěstujeme a sklízíme šťavnaté plody a díky unikátní řadě nožů URBAN FARMER od značky Wüsthof můžeme farmařit alespoň na našich balkónech a předzahrádkách.

Zabořte ruce do hlíny, pečujte o svá rajčata i papriky během jejich růstu a pak už jen sklízejte své úspěchy v podobě lahodných plodů. A kdo říká, že pěstovat ovoce i zeleninu lze jen na venkově s rozlehlou zahradou, ten nemá ani tušení, jaké může být městské farmaření. Na balkonech, střechách i předzahrádkách je totiž místa dost! Správný zahrádkář se pak neobejde bez kvalitní výbavy, která mu s pěstováním, sklízením i přípravou surovin vždy spolehlivě pomůže.

Nůž pro každou akci

Sada nožů URBAN FARMER zahrnuje vše, co budete potřebovat ve vnitřním i venkovním prostředí: sklízecí nůž s nápadným zakřivením špičky, který je vhodný pro sklizeň zeleniny a bylin či pro loupání ovoce a malé zeleniny, výkonnou mačetu s kombinací vroubkovaného ostří a hladkého výbrusu jako dokonalý nástroj pro sklizeň velké zeleniny či pro hloubení jamek pro výsadbu a celou řadu nožů pro přípravné práce. K dispozici je nůž na chleba, nakrajovací nůž, nůž Santoku a dva kuchařské nože různých velikostí. Po přípravě následuje zasloužený požitek z jídla, který si můžete dopřát s nožem na zeleninu a sadou čtyř steakových nožů.

Kvalita na prvním místě

Nože z řady URBAN FARMER splňují ty nejvyšší nároky na kvalitu, udržitelnost a trvanlivost. Ostré čepele jsou vyrobeny z exkluzivní slitiny nerezové oceli s vysokým obsahem uhlíkové složky, které odolaly všem přísným testům tvrdosti. Trvanlivá ostří jsou pružná a snadno se přebrušují, zatímco ergonomické nenatřené rukojeti z vysoce kvalitního bukového dřeva pocházející ze stromů vypěstovaných udržitelným způsobem odolají všem vnějším vlivům, a to včetně vody. Hlava nože mezi čepelí a rukojetí je z protiskluzového soft-touch TPE, účinného speciálního plastu, jenž zajišťuje bezpečnost a snadnou manipulaci za mokra.

Pro více informací, zavítejte na stránky: www.wusthof.cz / www.rosler.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
363 x [13%]
Aperol spritz
254 x [9%]
Cuba Libre
267 x [9%]
Piňa Colada
254 x [9%]
Daiquiri
258 x [9%]
Margarita
357 x [13%]
Cosmopolitan
274 x [10%]
Mai-Tai
280 x [10%]
Whiskey sour
251 x [9%]
Pisco sour
262 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2820

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru