Hvězdy Hotelu International opět zazářily

Je to neuvěřitelné, brněnský Hotel International uspořádal již 58. ples a měl jako vždy neodolatelnou atmosféru. Ten letošní nesl podtitul Zářivá noc a skvěle se na něm bavilo na 800 hostů. Na pomyslném hotelovém nebi zářilo hned několik hvězd najednou. Kromě moderátora Leoše Mareše, kapely Mirai a Jan Šmikmátora hostovaly nebo vystupovaly dámy více než krásné – Jitka Kocurová, Nela Slováková, Eva Decastelo, Hana Robinson i Monika Bagárová, jejíž těhotenské bříško příjemně rozvolnilo atmosféru. Je až s podivem, že se tradice hotelového plesu zachovala po více než půl století. Brněnský Hotel International je tak možná jediný v Evropě, který se může pochlubit 58. ročníkem plesu!

Jitka Kocurová rozjela tanec s Mirai

Na plese si půvabná modelka a herečka pochvalovala vynikající jídlo a ani v pití alkoholu nebyla střídmá, popíjela s kamarádkami vodku i šampaňské a báječně se přitom bavila. Došlo samozřejmě i na tanec. „Tančila jsem na Mirai. Nesmírně mně překvapili, ne že bych je tedy neznala, viděla jsem je několikrát, ale většinou v podobě dvou, nebyla to nikdy celá kapela.  Kluci mi přijdou strašně mladí, ale na to, jak jsou strašně mladí, tak jsou neuvěřitelně vyzrálí. Mělo to opravdu velký grády a klobouk dolů. Jsou super,“ uzavřela druhá vicemiss. Ples si užila a náramně jí to slušelo, také si konečně vychutnala přípravy a nepřijela na ples rovnou od dětí. „Přiznám se, že letošnímu plesu jsem věnovala asi úplně nejvíc času, co jsem kdy věnovala.“

Nela Slováková byla spokojená – na plese i v životě

Mladá podnikatelka, majitelka luxusní značky plavek si ples náležitě užila a pozitivní energie z ní sálala. Netajila se tím, že spokojená prostě je. „Asi jsem osobně momentálně na bodě, kde jsem velmi spokojená a nerada bych to měnila. Samozřejmě člověk může ještě dále postupovat, ale úplně si nedovedu představit kam, protože jsem opravdu spokojená. Ať se to týká práce, osobního života, partnera, financí, “ usmívala se vítězka reality show Hotel Paradise. Za její úspěch prý může karma. „Ačkoli si to o mně lidé nemyslí, já jsem strašně přejícnej člověk. Nikomu nezávidím, když má nějaká slečna tu kabelku, kterou bych já chtěla a nemůžu na ní dosáhnout, tak si říkám „sakra mrcha jedna“, ale není to tak, že bych jí to záviděla,“ směje se štíhlá blondýnka.

Monika Bagárová si sehnala šaty cestou do Brna

„No, já jsem si myslela, že si obleču nějaké šatičky, které mám doma a zjistila jsem vlastně, že už je neobleču. Přiznávám, že to bylo hodně narychlo,“ řekla zpěvačka, která je nastávající maminkou a na plese byla jako účinkující. „Zavolala jsem po cestě skvělému návrháři z Brna Miroslavu Michaelovi Knotovi. A říkám mu, prosím tě, nemáš něco většího pro mě, a on že to vymyslíme, ať se zastavím. Naposílal mi ještě fotky, přišla jsem, padlo to, trvalo to asi 15 minut a všechno bylo „ready“ a já jsem mohla vyrazit,“ dodala s úsměvem Bagárová.

Evu Decastelo zdržela Slunečná

Herečka Eva Decastelo dorazila na Ples Hotelu International poprvé v životě, a to o hodinu později. Může za to natáčení seriálu Slunečná, který teď má na Primě skvělou sledovanost. „Vlastně jsem se nejvíc těšila na diskotéku Leoše Mareše a kvůli tomu jsem si přivezla specielně dvoje šaty,“ vtipkuje s vážnou tváří Decastelo.  V prvních šatech byla v rámci dress codu celý večer až do půlnoci a o půlnoci se na diskotéku Leoše Mareše převlékla do kratších šatů, ve kterých mohla pohodlně tančit. Zbytek večera strávila obdivováním těhotenského bříška Moniky Bagárové a také u sladkého baru. „Protože jsem zrovna ve fázi hubnutí, tak jsem si řekla, že se sacharidy to půjde líp,“ doplnila brunetka.

Chudák Leoš Mareš opět netančil, ale moderoval

Tanec má prý opravdu rád, ale pro samé moderování na plesech mu na ty další už nezbývá čas. Nicméně tanec si oblíbený moderátor a zpěvák přesto užil. Ve Stardance ho sice porazil Lukáš Pavlásek, Mareš měl však sólo na úplně jiném poli – s partnerkou absolvovali předtančení na plese v Opeře. „Větší nervy si nedovedete představit – jako ve Státní Opeře! Chodili jsme několik týdnů spolu na kurzy na valčík, abychom ho uměli oběma směry na obě strany. To celé vystoupení mělo minutu a strávili jsme s ním několik týdnů,“ vzpomíná moderátor. Prozradil taky, že letošní diář si nechává volnější, aby mohl se synem vyrazit třeba na hory. Jednu novinku si však nenechá ujít, a to je být porotcem v Superstar. „Já jsem spíše takový divák, i když jsem byl moderátorem Superstar, tak jsem sledoval soutěžícího, jak stojí před tou porotou. Jsem zvědavý, jak to na mně bude působit teď,“ usmívá se Mareš. 

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru