Do života hudba prostě patří a YENKEE vám jen prospěje!

Bez muziky si většina lidí nedokáže život ani představit. Nejen romantické chvíle s partnerem či partnerkou je potřeba si užít. Hudba nám navíc pomáhá ve sbližování a dokáže zjednodušit cestu do srdce milované osoby. Značka elektroniky YENKEE zaručeně vytvoří jedinečnou atmosféru. Navíc díky ambientnímu podsvícení zprostředkují kompletní audiovizuální zážitek.

Podle vědců z Freie univerzity v Berlíně je prý hudba výborným nástrojem k socializaci. Sblížení s druhou osobou je tak snazší za rytmu hudby, říká výzkum.

Padesát wattů ve 2.1

Multimediální systém 2105 se skládá ze dvou reproduktorů a jednoho subwooferu o velikosti 6,5´. Ten je navíc vyroben z dřevovláknité desky, která pomáhá snížit zvukovou rezonanci. Atmosféru doladí RGB podsvícení, které se může různě měnit. „Světelné efekty dodávají tomuto modelu zajímavý vzhled, který potěší všechny příznivce ambientního osvětlení,“ dodává Goran Setler, zástupce značky YENKEE. Navíc díky dálkovému ovládání u obou modelů si mohou uživatelé naladit svou oblíbenou FM stanici např. z pohodlí pohovky.

Všestranné reproduktory

Oba modely disponují možnostmi kabelového a bezdrátového připojení a jsou vhodné pro smartphony, tablety, notebooky, stolní počítače i televizory. „Model YSP2101 je levnější variantou s výkonem 20 W, která je ideální např. pro hráče k PC,“ upřesňuje Setler. Pro přehrávání hudby uložené na SD kartě nebo USB flash je tento model rovněž připraven. Chytrá zařízení mohou být připojená k reproduktorům pomocí vstupu AUX (3,5 mm) nebo bezdrátově prostřednictvím spolehlivého Bluetooth.

Více informací o značce Yenkee a jejích produktech najdete na webových stránkách www.yenkee.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
355 x [13%]
Aperol spritz
246 x [9%]
Cuba Libre
262 x [10%]
Piňa Colada
246 x [9%]
Daiquiri
252 x [9%]
Margarita
351 x [13%]
Cosmopolitan
268 x [10%]
Mai-Tai
231 x [9%]
Whiskey sour
244 x [9%]
Pisco sour
254 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2709

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru