Čokoládu bez cukru si nyní můžete vychutnat i bez výčitek!

K jejímu doslazení se používají náhradní sladidla, která jsou vhodná pro diabetiky i pro ty, kteří si hlídají svou váhu. Díky náhradním sladidlům má čokoláda bez cukru totiž méně kalorií. Pokud chcete mlsat zdravě, přidejte do svého jídelníčku třeba kvalitní hořkou čokoládu bez cukru, která má kromě nižšího obsahu kalorií také blahodárné účinky na organismus. 

V přiměřeném množství slouží pravá čokoláda jako antioxidant, přispívá k dobré náladě a samozřejmě je to jedno z nejznámějších afrodiziak. 

CHOCOLAND TO JE TRADICE - KVALITA - CHUŤ

Podzim s F&F

Celebration BOX

BLOG/ČEK

„Nikdy svůj život nezměníte, když se necítíte dobře, tedy myšleno k lepšímu. A tak se ho snažte trvale zlepšovat, abyste ho mohli změnit.“

Lenka Žáčková

Anketa

Jaký typ gastro podniku vám je nejbližší?

Restaurace
169 x [10%]
Hospoda/hostinec
156 x [10%]
Pivnice
171 x [10%]
Vinárna
152 x [9%]
Kavárna
172 x [11%]
Čajovna
155 x [9%]
Bar
168 x [10%]
Bistro
165 x [10%]
Rychlé občerstvení
173 x [11%]
Cukrárna
155 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1636

Biorythme

PETER BENCE

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru