Zpestřete si zimní dny odpočinkem ve wellness hotelu THE EMBLEM

Únor je takovým zlomovým měsícem v roce, vzpomínky na vánoční svátky jsou už vybledlé a jaro je ještě stále v nedohlednu. Padá na nás nepříjemný splín, který ovlivňuje naši náladu i produktivitu. Právě proto nastává ten správný čas k tomu, udělat si radost a dopřát si trochu zaslouženého odpočinku, který potěší nejen duši, ale i tělo.

Ničím nerušený relax si můžete užívat i ve vlastní posteli, mnohem lepší však je vydat se do lázní, kde z hlavy vyženete všechny špatné myšlenky o to jednodušeji. Že se vám nechce podnikat dlouhá cesta za hranice hlavního města? Kvalitní lázně naleznete i v centru Prahy! The M Spa – holistické lázně hotelu The Emblem – vám poskytnou vše, po čem vaše znavené tělo touží.

Pokud chcete zregenerovat ztuhlé svaly, uvolnit dýchací cesty a podpořit imunitu, navštivte zdejší saunu značky KLAFS. Užít si jí můžete i v úplné samotě, stačí si předem zarezervovat privátní návštěvu. Po zakončení saunování je ideální osvěžení v ledové fontáně a následný odpočinek v relaxační místnosti vybavené pro co největší pohodlí každého návštěvníka. Chcete-li si dopřát ještě více, zarezervujte si termín na jedné z úžasných masáží a dalších ozdravných procedur nebo vystoupejte až na střešní terasu hotelu a užijte si nezaměnitelný výhled na Pražský hrad z vířivky nebo pohodlného měkkého křesílka s šálkem dobrého čaje nebo kávy.

EMBLEM HOTEL, M SPA

Platnéřská 111/19, Praha 1

tel.: +420 226 202 577

email: spa@emblemprague.com

www.emblemprague.com

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
363 x [13%]
Aperol spritz
254 x [9%]
Cuba Libre
267 x [9%]
Piňa Colada
254 x [9%]
Daiquiri
258 x [9%]
Margarita
357 x [13%]
Cosmopolitan
274 x [10%]
Mai-Tai
280 x [10%]
Whiskey sour
251 x [9%]
Pisco sour
262 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2820

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru