Masna Kozí slaví rok od otevření svého bufetu

Masna Kozí přináší to nejlepší maso od prověřených lokálních dodavatelů již 9 let, 2. března ale slavní první narozeniny nejen redesign celého řeznického obchodu, ale také jejich bufet, ve kterém najdete to nejlepší z české kuchyně.

V roce 2019 prošla celá Masna rekonstrukcí, díky které přibyl i bufet. V tom si pochutnáte na klasikách české kuchyně, které zachutnají i nejnáročnějším strávníkům ze starších generací, kteří byli zvyklí na ta nejlepší jídla z legendárního Automatu Koruna na pražském Václavském náměstí. Každým krokem se v Masně snaží navrátit k řemeslné výrobě s láskou k téhle práci, což se odráží i v přístupu k zákazníkovi. Rok 2020 se ponese v duchu osvěty o mase, kterému lidé přestávají rozumět – a to je potřeba změnit.

Za nepřemrštěný peníz si sem můžete od brzkého rána až do večera zajít na snídani, svačinu, oběd i večeři. Pochutnat si můžete na teplých párcích s hořčicí a poctivou vejmrdou, každý den je v nabídce jiná polévka, návyková je i zdejší teplá sekaná nebo grilované kuře. K obědu či večeři je na každý den připravené menu, ze kterého si vybere každý. A to všechno můžete navíc zapít zdejší specialitou, 10° a 12° pivem Masna.

Díky vysokým stolům, u kterých si jídlo můžete pohodlně sníst, ožila tradice jídelen, kde si „na stojáka“ můžete vychutnat vlašský salát s rohlíkem nebo pořádnou dršťkovou či drůbek. K tradici řeznického a kuchařského řemesla odkazuje i logo Masny Kozí, které najdete v podobě svítícího neonu v oknech: lev, který je z dílny grafického studia Nejtek, odkazuje právě na poctivé řeznictví a lásce k řemeslu. Lidová kresba zase pochází z rukou Jakuba Plachého a Kláry Zahrádkové. Zkrátka budete si tu i misky polévky i u výlohy s masem v řeznické části připadat jako v jídelně ze starých filmů.

Kromě čerstvého masa a uzenin značky Pejskar, která má 130letou tradici, v Masně nakoupíte i chlebíčky a další lahůdkářské produkty, čerstvé pečivo, nakládačky a jiné delikatesy, omáčky ke grilovanému masu, sýry, přepuštěné máslo nebo cider. Nikde jinde neseženete ani originální řadu výrobků značky Masna, mezi kterými můžete vybírat z vývarů, sádla, škvarků, rillettes, omáčky demi-glace, nebo klasických vepřových konzerv.
A že už je vás toho masného příliš? Připravené jsou i čerstvě napečené nejrůznější domácí buchty. Zkrátka Masna je důvodem, proč přestat chodit do supermarketu.

Kromě profesionálního cateringu si v Masně můžete objednat rodinné obědy domů, naložení masa na gril, obložené talíře, nejrůznější svačiny na výlety i zásoby jídla (nejen) na chatu nebo třeba na vodáckou dovolenou.

Oslavte první narozeniny masnového bufetu i vy a stavte se tam v pondělí 2. března – ke každému obědu dostanete malý dárek.

Masna Kozí

Kozí 9, Praha 1–Staré Město

BUFET

po–pá 7.00–19.00

PRODEJNA

po–pá 8.30–20.00

sobota 9.00–15.00

Více informací naleznete na: www.masnakozi.cz

PURE fest

Pro chuť i pro zdraví

Revalid Skin Care

Anketa

Které jméno podle vás nejvíce rezonuje mezi návrháři?

Zoltán Tóth
134 x [10%]
Josefína Bakošová
109 x [8%]
Dominik Navrátil
319 x [24%]
Machač
114 x [8%]
Iveta Řádková
97 x [7%]
Lucie Marim
106 x [8%]
Luděk Šmehlík
114 x [8%]
Klára Nademlýnská
117 x [9%]
Beáta Rajská
119 x [9%]
Miroslav Michael Knot
123 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1352

POČASÍ
BLOG/ČEK

„Náš strážný anděl se občas nemůže dívat na to, jak se ničíme, a tak nás zastaví docela drastickým způsobem. Někdy zpomalí či přímo zastaví naše fyzické tělo úrazem, který nám nedovolí konat. Jindy nám uštědří zradu přátel, abychom nešli vstříc po jejich boku vlastní zkáze!“

Lenka Žáčková

Facebook

JDI nahoru