Masna Kozí slaví rok od otevření svého bufetu

Masna Kozí přináší to nejlepší maso od prověřených lokálních dodavatelů již 9 let, 2. března ale slavní první narozeniny nejen redesign celého řeznického obchodu, ale také jejich bufet, ve kterém najdete to nejlepší z české kuchyně.

V roce 2019 prošla celá Masna rekonstrukcí, díky které přibyl i bufet. V tom si pochutnáte na klasikách české kuchyně, které zachutnají i nejnáročnějším strávníkům ze starších generací, kteří byli zvyklí na ta nejlepší jídla z legendárního Automatu Koruna na pražském Václavském náměstí. Každým krokem se v Masně snaží navrátit k řemeslné výrobě s láskou k téhle práci, což se odráží i v přístupu k zákazníkovi. Rok 2020 se ponese v duchu osvěty o mase, kterému lidé přestávají rozumět – a to je potřeba změnit.

Za nepřemrštěný peníz si sem můžete od brzkého rána až do večera zajít na snídani, svačinu, oběd i večeři. Pochutnat si můžete na teplých párcích s hořčicí a poctivou vejmrdou, každý den je v nabídce jiná polévka, návyková je i zdejší teplá sekaná nebo grilované kuře. K obědu či večeři je na každý den připravené menu, ze kterého si vybere každý. A to všechno můžete navíc zapít zdejší specialitou, 10° a 12° pivem Masna.

Díky vysokým stolům, u kterých si jídlo můžete pohodlně sníst, ožila tradice jídelen, kde si „na stojáka“ můžete vychutnat vlašský salát s rohlíkem nebo pořádnou dršťkovou či drůbek. K tradici řeznického a kuchařského řemesla odkazuje i logo Masny Kozí, které najdete v podobě svítícího neonu v oknech: lev, který je z dílny grafického studia Nejtek, odkazuje právě na poctivé řeznictví a lásce k řemeslu. Lidová kresba zase pochází z rukou Jakuba Plachého a Kláry Zahrádkové. Zkrátka budete si tu i misky polévky i u výlohy s masem v řeznické části připadat jako v jídelně ze starých filmů.

Kromě čerstvého masa a uzenin značky Pejskar, která má 130letou tradici, v Masně nakoupíte i chlebíčky a další lahůdkářské produkty, čerstvé pečivo, nakládačky a jiné delikatesy, omáčky ke grilovanému masu, sýry, přepuštěné máslo nebo cider. Nikde jinde neseženete ani originální řadu výrobků značky Masna, mezi kterými můžete vybírat z vývarů, sádla, škvarků, rillettes, omáčky demi-glace, nebo klasických vepřových konzerv.
A že už je vás toho masného příliš? Připravené jsou i čerstvě napečené nejrůznější domácí buchty. Zkrátka Masna je důvodem, proč přestat chodit do supermarketu.

Kromě profesionálního cateringu si v Masně můžete objednat rodinné obědy domů, naložení masa na gril, obložené talíře, nejrůznější svačiny na výlety i zásoby jídla (nejen) na chatu nebo třeba na vodáckou dovolenou.

Oslavte první narozeniny masnového bufetu i vy a stavte se tam v pondělí 2. března – ke každému obědu dostanete malý dárek.

Masna Kozí

Kozí 9, Praha 1–Staré Město

BUFET

po–pá 7.00–19.00

PRODEJNA

po–pá 8.30–20.00

sobota 9.00–15.00

Více informací naleznete na: www.masnakozi.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
191 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1880

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru