Vandráci Liška a Révai se opět vydávají do divočiny

Oblíbení herci Jan Révai a Pavel Liška se už brzy vydá vstříc novým dobrodružstvím. Nejznámější český cestovatelský tým Vandráci Vagamundos má namířeno do Papuy Nové Guineji, ale protože mají ještě trochu času, vydali se do Brna na Motosalon, kterého jsou už po několik sezon neodmyslitelnou součástí.

Odvaha obou dobrodruhů nabírá na obrátkách, vždyť Papua Nová Guinea je považována za poslední nejdivočejší kout světa, a to i díky vysoké kriminalitě. Není to však jediné nebezpečí, které na ně může číhat za každým rohem. „Je to destinace komplikovaná v mnoha směrech. Budeme se muset hlavně chránit před malárií, která tam je,“ sdělil s respektem Pavel Liška a potvrdil, že antimalarika rozhodně přibalí.

Vandráci Vagamundos jsou s přestávkami na cestách už pěkně dlouho, a tak nás zajímalo, zda se neobávají ponorkové nemoci. My už jsme si nejednou ponorkou prošli, takže se už zase těšíme,“ říká Jan a Pavel dodává: „S ponorkovou nemocí je to stejné jako s virem, už jsme si jí prošli a jsme imunnější,“ ukončil naše povídání Liška.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
364 x [13%]
Aperol spritz
255 x [9%]
Cuba Libre
268 x [9%]
Piňa Colada
255 x [9%]
Daiquiri
259 x [9%]
Margarita
358 x [13%]
Cosmopolitan
275 x [10%]
Mai-Tai
281 x [10%]
Whiskey sour
252 x [9%]
Pisco sour
263 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2830

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru