Kráska Eva Perkausová křtila charitativní kalendář a slušelo jí to jako vždy!

Blogerka Eva Perkausová patří nejen mezi ty nejvyšším kontem sledujících, ale i mezi naše nejkrásnější moderátorky. Stále se však tváří, že v jejím životě není žádný oficiální partner. Také na křtu charitativního kalendáře zařízení zdravotních a sociálních služeb Alzheimer Home byla jen v obležení přátel. Proč taková tajemství?

Jisté je jedno, na křtu kalendáře to moderátorce televize Prima, která už má za sebou například i hanbaté focení pro Playboy, náramně slušelo (na to možná v rodinné televizi moc pyšní nejsou, ale už s tím dnes těžko něco udělají). Blondýnka rozdávala úsměvy na všechny strany, fotila se s kdekým. Jasně, je to její práce. Culit se napravo i nalevo, za to je vlastně placená a kdo ví, do jaké míry je to upřímné a jak moc je to jen hra. Ve finále je to ale vlastně jedno. Na svou tvářičku a sexy postavičku už dokázala sbalit nejednoho bohatého frajera, ať už šlo o podnikatele nebo třeba sportovce.

Přesto Perkausová stále tvrdí, že je single, což potvrdila i v rozhovoru pro webový magazín Expres. Proč to ale dělá? Vždyť i vrabci na střeše si cvrlikají o tom, že randí se zazobaným byznysmanem Ivanem. Eva přesto neustále tvrdošíjně opakuje, že s nikým nechodím. Je snad kamenem úrazu fakt, že tenhle chlapík je ženatý stejně, jako drtivá většina jeho předchůdců, kteří prošli postelí blonďaté krásky? „S nikým nejsem, opravdu ne,“ opakuje Perkausová. Už jí to ale asi věří jen málokdo. Uvidíme, kdo bude další na řadě, až Ivan nebude mít co nabídnout. V každém případě je dobře, že Evička pomohla potřebným, křest charitativního kalendáře jí připišme k dobru.

Foto: Herminapress a Expres.cz (Eva a Ivan)

 

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
198 x [11%]
Aperol spritz
184 x [10%]
Cuba Libre
190 x [10%]
Piňa Colada
184 x [10%]
Daiquiri
185 x [10%]
Margarita
187 x [10%]
Cosmopolitan
201 x [11%]
Mai-Tai
166 x [9%]
Whiskey sour
184 x [10%]
Pisco sour
191 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1870

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru