BURGER ARENA propojuje gastronomie a dobrou zábavu

Motosalon odstartoval podle plánu a celý areál se nese na příjemné vlně skvělé atmosféry. Milovníci jedné stopy se dočkali a rozhodně je, co prezentovat. Haly P a F obsadilo více než 150 firem, které zastupují 390 značek a celý jeden pavilon o rozloze 2000 m čtverečních se soustředil jen a jen na blaho strávníků. „Motorky a burgery k sobě vlastně patří, a proto jsme udělali společně tuto akci a rozhodně jdeme cestou zkvalitňování stravování,“ říká Zdeněk Střížek z Burger festivalu.

BURGER ARENAv Brně na výstavišti je bez jakéhokoli přehánění spojení gastronomie a dobré zábavy. Obdivovatelé motocyklů a čtyřkolek si tak za burácení silných strojů mohou pochutnat nejen na burgerech nejvyšší kvality, ale i těch vegetariánských a veganských či sladkých donutech, zmrzlině, kremrolích nebo slaných tyčinkách. Samozřejmostí je také zlatavý mok a výběr alko i nealko nápojů.

Návštěvníci se mohou těšit i na ohnivou kulinářskou show a svěží gastronomii. Za každým stánkem najdete poutavý příběh, odhodlání, profesionalitu a pokrmy jen té nejvyšší kvality.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
354 x [13%]
Aperol spritz
245 x [9%]
Cuba Libre
260 x [10%]
Piňa Colada
245 x [9%]
Daiquiri
251 x [9%]
Margarita
350 x [13%]
Cosmopolitan
266 x [10%]
Mai-Tai
230 x [9%]
Whiskey sour
243 x [9%]
Pisco sour
253 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2697

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru