Na Motosalonu úspěšně probíhají nábory nových policistů

Stánek Policie České republiky už tradičně najdete na každém Motosalonu. Letos je zaměřený na nábory nových policistů a o uchazeče není nouze, což je pro policii rozhodně dobrá zpráva. U náboru se zastavila i celá řada mladých lidí, kteří projevili zájem o tuto práci a ihned a ochotně jim vše vysvětlila Petra Hrůzová, tisková mluvčí Krajského ředitelství policie Jihomoravskeho kraje.

„V rámci Jihomoravského kraje pořádáme workshopy, které se jmenují Policistou na zkoušku, kam můžete přijít a vše si nanečisto vyzkoušet. Ujmou se vás vyškolení pracovníci, kteří vám poradí a odpoví na všechny vaše otázky,“ vysvětlila Petra Hrůzová a přiblížila i to, co vše mohou adepti zažít, aby se blíže seznámili s policií.

„V rámci workshopu si mohou všichni prohlédnout techniku, sledovat simulovanou ukázku zásahové jednotky, vše si osahat a podívat se zblízka, jak práce policisty vypadá. Pokud úspěšně absolvují fyzické testy, obdrží certifikát, který mohou uplatnit, když by opravdu chtěli k policii nastoupit a už je nemusí opakovat a mohou rovnou podstoupit psychotesty.“

Takže, jste-li starší 18 let se smyslem pro zodpovědnost, umíte se dobře a rychle rozhodovat, jste zodpovědní, máte dobrou kondičku, není vám cizí sebevzdělávání, jste odvážní a chcete pomáhat ostatním, pak jste to právě vy, koho Policie ČR hledá. Nadchla myšlenka i vás? Pak rozhodně zalistujte na stránkách Policie ČR.

Petra Hrůzová je sama u policie už 20 let let a vůbec toho nelituje. Svého času pracovala u Pohotovostní motorizovane jednotky (PMJ), která se často vydává do zcela neznámého prostředí, kdy malá chyba se mohla stát osudovou chybou.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
360 x [13%]
Aperol spritz
252 x [9%]
Cuba Libre
265 x [9%]
Piňa Colada
252 x [9%]
Daiquiri
257 x [9%]
Margarita
355 x [13%]
Cosmopolitan
273 x [10%]
Mai-Tai
278 x [10%]
Whiskey sour
249 x [9%]
Pisco sour
260 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2801

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru