Pražský výběr vystoupí exkluzivně na Metronome Festival Prague 2019

Kultovní kapela Pražský výběr chystá na rok 2019 svůj jediný open-air koncert v Praze. Ten se uskuteční na Metronome Festivalu Prague 2019 konaném ve dnech 21. a 22. června na holešovickém Výstavišti. Fanoušci se mohou těšit na speciálně upravený playlist, sestavený přímo pro Metronome Festival a chybět nebudou ani unikátní hosté. Vystoupení Pražského výběru tak jen potvrdí jedinečnost festivalu, který pro každý svůj ročník představuje originální projekty, zajímavá spojení nebo ojedinělá výroční vystoupení kapel. Kromě Pražského výběru se na něm představí hvězdy jako je Morcheeba, Kraftwerk, Primal Scream, ale i česká kapela Khoiba slavící návrat po devítileté pauze, či slovenští The Ills. Předprodej zvýhodněné vánoční edice vstupenek probíhá na festivalových webových stránkách www.metronomefestival.cz.

Přímo pro Metronome Festival chystá na léto 2019 Pražský výběr jedinečné vystoupení založené na speciálně upraveném programu, složeném z největší hitů kapely i méně známých písní. Na své si tak přijdou skalní fanoušci kapely, stejně jako ti, kteří nejsou běžně zvyklí navštěvovat koncerty Pražského výběru. Kapela, která zde zahraje v původním složení, navíc na pódium pozve i několik hostů. Tento koncert bude zároveň jediným vystoupením pod širým nebem, které hodlá Pražský výběr v následujícím roce v Praze absolvovat.

„V roce 2019 se chystáme posluchačům představit s upraveným set listem, který koncipujeme přímo pro Metronome Festival. Chceme zahrát naše nejznámější skladby, ale i písně, které jsme delší dobu nehráli a které pro nás byly v rámci našeho vývoje zásádní. Samotný program pak chceme ještě doplnit zajímavými hosty, u kterých věříme, že potěší, jak naši běžnou posluchačskou obec, tak i ostatní fanoušky,“ říká k programu vystoupení kytarista Michal Pavlíček.

„Pražský výběr se snažil vždy reflektovat nejnovější vývoj v oblasti rockové, respektive populární hudby. Již několikrát koketoval i s elektronickými transkripcemi svých písní a objevilo se to i na jeho nahrávkách. Ani tentokrát tomu nebude jinak. Vývoj hudby jde nezadržitelné dál a pro nás je vždy výzvou ho buď akceptovat, nebo parafrázovat. Při uchování naší klasické „potrhlosti“ se tedy můžete těšit na zase nová překvapení,“ dodává Michael Kocáb.

Na jaké hosty a hity kapely se tak mohou návštěvníci v létě 2019 v Praze těšit bude jasno v nejbližších týdnech, kdy Pražský výběr zveřejnění další detaily svého vystoupení.

Čtvrtý ročník Metronome Festivalu Prague už v minulých týdnech ohlásil některá velká jména svého programu. Jsou mezi nimi britská nadžánrová skupina Morcheeba, němečtí klasikové elektroniky Kraftwerk, skotští psychedelici Primal Scream, polské elektropopové trio KAMP!, slovenská post-rocková kapela The Ills nebo comeback české Khoiby.

Vstupenky na Metronome Festival Prague 2019 se nyní prodávají ve zvýhodněné vánoční edici na oficiálním webu festivalu www.metronomefestival.cz a v předprodejní síti TicketMaster.cz. K dispozici jsou aktuálně jak klasické dvoudenní vstupenky ke stání za 1 790 Kč a k sezení za 2 490 Kč nebo VIP za 3 990 Kč (stání) a 4 990 Kč (sezení), tak i speciální balíčky vstupenek doplněné o LP prvních zahraničních hvězd ročníku 2019 Morcheeby a Kraftwerk. VIP vstupenky navíc zahrnují vstup do VIP zóny s garantovanými top místy na tribuně při hlavní scéně, s vlastním exkluzivním barem a pohodlným zázemím se službami za tribunou a dalšími benefity.

Fanoušci se zároveň na stránkách festivalu mohou zapojit i do speciální vánoční soutěže. Každý desátý, kdo si do konce roku 2018 zakoupí vstupenky na Metronome Festival Prague 2019, vyhraje jednu z celé řady hudebních cen. Ideální šance udělat svým blízkých radost vánočním dárkem nejen v podobě samotné vstupenky, ale i dalších hodnotných cen. Stačí sledovat Facebook Metronome Festivalu na adrese www.facebook.com/metronomeprague, kde se fanoušci dozví vše potřebné.

Metronome Festival Prague 2019

Praha, Výstaviště, 21. – 22. června 2019

Dvoudenní vstupenky:

STÁNÍ / 1 790 Kč (do 21. 1. 2019)

od 22. 1. 2019 1 990 Kč, cena na místě 2 490 Kč

SEZENÍ / 2 490 Kč (do 21. 1. 2019)

od 22. 1.  2019 2 690 Kč

VIP STÁNÍ / 3 990 Kč

VIP SEZENÍ / 4 990 Kč

ZPT, ZTP/P / 1 290 Kč

JUNIOR / 1 290 Kč

STÁNÍ (klient České spořitelny – sleva 15 %) / 1 520 Kč

SEZENÍ (klient České spořitelny - sleva15 %) / 2 110 Kč

VIP STÁNÍ (klient České spořitelny - sleva15 %) / 3 390 Kč

VIP SEZENÍ (klient České spořitelny - sleva15 %) / 4 240 Kč

Více na: www.metronomefestival.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru