Maluma si z Prahy odvezl bundu od Mikolase Josefa

O2 arenu na konci února rozvlnily rytmy reggaetonu celosvětově známého zpěváka Malumy, který je považován za jednu z největších hudebních hvězd pocházejících z latinské Ameriky, kde je také absolutním idolem. Tento 26letý zpěvák, kterého obdivují a milují fanoušci po celém světě, si za svého předskokana pro vystoupení v Praze vybral Mikolase Josefa.

Show, která na posluchače čekala, byla skutečně velkolepá. A začala už prvním tónem Mikolase. Ten se do svého vystoupení pustil opět s vervou a nasazením sobě vlastním, byť jako předskokan měl menší prostor na stagi, neměl své africké vokalisty a kapelu, ale i tak s přítomnými českými tanečníky předvedl perfektní taneční choreografii. Mikolas fanoušky neskutečně bavil a jeho show byla taková, jako kdyby šlo o hlavní program. Mezi své hity zařadil opět některé dosud nevydané songy a hit Acapella věnoval Malumovi.

„Zpívat pro O2 arénu je zážitek, a navíc potkat se s Malumou bylo pro mě splněným snem. Maluma je příjemný a friendly chlapík. Krátce jsme popovídali a předal jsem mu dárek - bundu. Stejnou, jako máme všichni v mé kapele a vystupujeme v ní na koncertech. Bylo pro nás zážitkem vidět jeho profi tým a styl práce a stát se na jeden večer jeho součástí“, říká Miky.

Maluma pak hrál své hity, které do Areny „pustily“ sílu letní pohody a tance. Rozvlněná O2 arena byla nadšená světelnou show, nad hlavou divákům létali plejtváci a medúzy. Celá show byla velkolepá.

„Těším se, až na mých dubnových koncertech v Lucerna Music Baru, spolu s fanoušky zase zažijeme další dávku pohody. Už nyní zkoušíme nové taneční choreografie, a ještě něco na víc!“, říká Mikolas Josef.


Foto: Archiv Mikolase Josefa

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
348 x [13%]
Aperol spritz
241 x [9%]
Cuba Libre
255 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
246 x [9%]
Margarita
345 x [13%]
Cosmopolitan
262 x [10%]
Mai-Tai
226 x [9%]
Whiskey sour
239 x [9%]
Pisco sour
249 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2652

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru