Železná zásoba potravin s dovozem do druhého dne

Český výrobce balených hotových jídel s prodlouženou trvanlivostí Hamham.cz dělá spokojenými své zákazníky svými pokrmy už více než 12 let. Dříve jich většinu odebíraly restaurace, až v poslední době se jídla od hamham.cz začali prodávat i do domácností, pro které je jejich sortiment jako dělaný.

Jídla od Hamham.cz vydrží v lednici 60 dnů, a to je ideální pro vytvoření železné zásoby jídel. Praktické balení nezabere v lednici mnoho místa. Obal je navíc funkční, přímo v něm se jídla i ohřívají. Vložíte je do hrnce s horkou vodou a za 10 minut je jídlo připravené. Děti si mohou dát něco sladkého, máma lehkého a pro táty tu máme i pečené koleno, nebo žebra.

V nabídce je 80 druhů jídel z české kuchyně, od dukátových buchtiček po pečená žebra. Momentálně je o jídla od hamham.cz velmi vysoký zájem ze strany domácností a seniorů, prodeje rostou v řádech vyšších stovek procent. Každý den se vaří velké šarže jídel, jejich dostupnost se následně aktualizuje v e-shopu, www.hamham.cz přes který se jídla nakupují. Platí se bezhotovostně přímo v e-shopu při objednávce.

TOP nejprodávanější jídla jsou: svíčková na smetaně, kuře na paprice; bramborové knedlíky plněné uzeným; boloňské špagety; španělský ptáček; buchtičky se šodó; pečené koleno; hovězí polévka; gulášová polévka; čočková polévka.

Jídla si můžete nechat dovézt na adresu, nebo si je můžete bezkontaktně vyzvednout ve výdejně na Praze 8. Ke Stírce 338/51, 182 00 Praha 8, Kobylisy. Metro Kobylisy (200 m), Tramvaje 3, 10, 17, 24 zastávka Ke Stírce (50 m). Parkování pro zákazníky je přímo před obchodem.

Hamham.cz stíhá rozvoz po Praze do druhého dne, pokud přijde objednávka do 12:00 hod. To je v dnešní době spíše výjimečné, na většinu nákupů on-line se běžně čeká několik dní. Rozvoz pokrývá celou Prahu, 1x týdně také Prahu východ a Prahu západ.

Jídla jsou vhodná i pro seniory, pro ně je to nákup bez rizika, nemusí chodit do obchodu a být v kontaktu s dalšími lidmi. Ohřejí si jídlo za 10 minut kdykoliv na něj budou mít chuť.

Jídla od Hamham.cz získaly certifikát Bez zbytečné chemie (CEFF Certified E-Friendly Food).

Lidé se dnes bojí chodit nakupovat kvůli nákaze koronavirem a jídla od hamham.cz jsou dobrým řešením pro ty, kteří se nespokojí s polotovary a mraženým jídlem, ale chtějí kvalitní kuchyni na úrovni jídla v restauraci.

Tipy na jídla od Hamham.cz

Gulášová polévka

razná gulášová chuť po kvalitní mleté paprice, kmínu, česneku a majoránce. S bramborem a hovězím masem. Je to klasika české kuchyně a pohostinství. Kdo neumí uvařit gulášovku, jako by nebyl. My ji umíme!

300 g – 39 Kč

Svíčková na smetaně se šťavnatým hovězím

Kořeněná vůně silné svíčkové omáčky s kořenovou zeleninou, zjemněné smetanou a máslem. Svíčkovou na smetaně vaříme z libového hovězího zadního.

Svíčková na smetaně je klasické jídlo pro Váš sváteční oběd i všední den. Připravíte ho díky nám za 10 minut.

100 g  - 99 Kč

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem nebo Bramborové šišky s mákem

Sladká jídla jsou velmi oblíbená především u dětí. Ne každý se ale s nimi chce doma vařit. Křehké, do zlatova upečené buchtičky, přelité jemným vanilkovým krémem nebo naše Bramborové šišky s mákem vás okouzlí.

400 g Dukátové buchtičky s krémem – 86 Kč

380 g Bramborové šišky s mákem – 78 Kč

Masitá vepřová žebírka na medu

Masitá vepřová žebírka marinovaná v naší kořeněné omáčce. Díky původní receptuře jsou žebra krásně měkká a šťavnatá. Na grilu, nebo v troubě je připravíte do 10 minut.

500 g - 195 Kč

www.hamham.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru