Vneste do své kuchyně jaro s novou kolekcí nožů Swiss Fresh Energy od VICTORINOX

S příchodem jara představuje značka Victorinox novou řadu kuchyňských nožů Swiss Fresh Energy. Tentokrát se inspirovala módními barvami 80. let. Zářivě mátová, břidlicově zelená a pastelově růžová zdobí tři jedinečné nástroje, s nimiž hravě nakrájíte zeleninu, hodit se vám budou ale i při sekání čerstvých bylinek. Lehké nože s ergonomickými rukojeťmi jsou vyrobeny z kvalitní nerez oceli a lze je pohodlně mýt i v myčce nádobí. Osvěžte své jarní recepty o tyto praktické pomocníky a dopřejte své kuchyni příval energie!

Více informací najdete na webových stránkách: www.rosler.cz

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
60 x [12%]
Věrnost
50 x [10%]
Velkorysost
52 x [10%]
Laskavost
48 x [9%]
Spolehlivost
52 x [10%]
Zásadovost
51 x [10%]
Poctivost
51 x [10%]
Dostatek pozornosti
59 x [11%]
Sebedůvěra
48 x [9%]
Smysl pro humor
48 x [9%]

Celkem hlasovalo : 519

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru