Známý hudebník Tokhi si nenechal ujít koncert latinsko-amerického idola Malumy

Jeden z posledních velkých koncertů, který se v Praze uskutečnil, byl na konci února v pražské O2 areně. Široko daleko zněl reggaeton v podání latinsko-amerického zpívajícího idola Malumy (26), který je považován za jednu z největších hudebních hvězd současnosti. Za svého předskokana si vybral Mikolase Josefa a rozhodně to bylo správné rozhodnutí. Velkolepá projekce plná ohňů, světelných efektů a tanečnic strhla všechny přítomné k tanci.

V sektorech byla celá řada známých osobností. Na Malumu si vyrazila třeba hudebnice Dannie s manželem Albertem, tenistka Kristýna Plíšková se sparťanským obráncem Dávidem Hanckem, ale také třeba Elis, Jan Bendig, Peter Pecha, Marcus Tran nebo všestranný hudebník Tohhi, kterého jsme pro vás tak trochu vyzpovídali.

„Z Mikolase jsem nadšený vzhledem k tomu, kolik mu je let, a jak jasným a zřejmě uchopitelným směrem pokračuje ve své kariéře,“ ocenil interpreta Tokhi, kterému však chyběla živá kapela, ale na druhé straně ocenil, že show doplňovali kvalitní tanečníci. Shodou okolností to byli ti, se kterými se on sám potkává na představení Greatest Show, ale natáčel s nimi i klip Pavla Šporcla. „Maluma je obrovský profesionál s chytlavými hity. Jeho kapela šlape jak drak a na tanečnice je radost pohledět. Celá show má hlavu a patu a bavily mě veškeré efekty, a že jich nebylo málo. Rozhodně jsem rád, že jsem podobný koncert mohl vidět,“ popsal své dojmy Tokhi.

Foto z koncertu: Jaroslav Hauer a Jan Alter

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
355 x [13%]
Aperol spritz
246 x [9%]
Cuba Libre
261 x [10%]
Piňa Colada
246 x [9%]
Daiquiri
252 x [9%]
Margarita
351 x [13%]
Cosmopolitan
267 x [10%]
Mai-Tai
231 x [9%]
Whiskey sour
244 x [9%]
Pisco sour
254 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2707

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru