Mikrodrink NERO je připraven dodat vám energii

Skladné a velmi oblíbené kapsle waterdrop® NERO pro ochucení vody se 29. března opět vrací do nabídky. Díky výjimečnému složení fungují jako povzbuzení do každého nového dne nebo na dlouhý večer, ale dodají vám energii i při sportu. Obsahují totiž kofein, který přispívá ke zlepšení výkonnosti.

O tom, že je waterdrop®  skvělým partnerem při sportovních aktivitách dokazuje i film Ženy v běhu, jehož je partnerem. Nenechte si ujít 29. 3. 2020 televizní vysílání tohoto filmu a uvidíte hned několik produktů waterdrop® v akci. Včetně oblíbené lahve z borosilikátové skla zdobené ilustracemi Marushy Belle.

Kofein může prospívat běžcům v mnoha různých směrech. Dočasně potlačuje únavu, takže vám dovolí běžet stejně rychle po delší dobu nebo svoji rychlost zvýšit. Skvělá zpráva je, že kofein vede i k lepšímu zužitkování tukových zásob. Snadněji tak spálíte tuky, a pokud chcete díky běhu zhubnout, výsledek se dostaví rychleji.

Rozpuštěním kapsle NERO ve vodě získáte až 600 ml nápoje bez cukru a zbytečné chemie. Navíc nezatížíte planetu o plastovou láhev nebo plechovku. Malá kostka waterdrop® váží jen pár gramů a můžete mít povzbuzující drink kdykoliv po ruce. Únavu zažene obsažený přírodní kofein a extrakt z guarany. Guarana představuje přírodní zdroj energie na několik hodin a bez vedlejších účinků. Právě proto je součástí snad všech povzbuzujících drinků. Další povzbuzující látkou je kolový ořech, díky kterému budete plní energie. Aktivní uhlí se zase postará o vyčištění vašeho organismu. Jedinečná kombinace je zdrojem energie, kterou rozhodně můžete svému tělu dopřát.

K unikátním černým kapslím NERO je nabízená také designová nerezová láhev s dvojitou stěnou, která udrží nápoj v požadované teplotě. V limitované řadě NERO je k dostání nerezová láhev, která funguje jako termoska, karafa a dvě skleničky.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru