Grown Alchemist Anti-Pollution to je jedinečný ochránce vaší pleti

Grown Alchemist, australská značka péče o pokožku, přináší na trh zbrusu nové bodyguardy pro vaši pleť. Produkty vyrobené na základě průlomových vědeckých poznatků obsahují přírodní peptidy a antioxidanty, které podporují regeneraci pokožky a zároveň prokazatelně fungují proti veškerým projevům stárnutí. Všechny produkty jsou navíc 100% přírodní, a tak v žádném krému, oleji, obličejové mlze ani čisticí péči nenajdete mikroplasty, parabeny či minerální oleje.

Součástí filozofie značky je také maximální respekt k životnímu prostředí, naše obaly tudíž neobsahují BPA a jsou vyrobeny z recyklovaných a znovupoužitelných materiálů. Za samozřejmost považujeme, že naše produkty nejsou testovány na zvířatech.

Bodyguardi pro vaši pleť

Pokožka je největší lidský orgán, který chrání naše vnitřní ústrojí před nečistotami, bacily a jinými škodlivými vlivy. Aby pleť dobře fungovala a aby bez viditelných známek poškození dokázala odrážet ataky toxinů, je nutné ji proměnit v nepřemožitelný štít, ovšem s krásným a jemným zevnějškem.

Speciálně pro tyto účely vyvinuly vědci z Grown Alchemist bodyguardy, kteří pokožku, zejména tu městskou, dokáží vyzbrojit proti nečistotám zvenčí. Jde o řadu Grown Anti-Pollution, která má na pleť nejen vynikající antioxidační účinky, ale zároveň ji udržuje vitální a mladistvou.

Grown Alchemist Anti-Pollution Primer

Anti-Pollution Primer je dokonalá báze pod váš make-up. Tento přípravek zcela přirozeně bojuje se vším, co pokožka považuje za cizí nebo závadné a zároveň pleť sám nezatěžuje, neboť má velmi lehkou konzistenci. Zatímco běžné krémy, jež o sobě tvrdí, že zmírňují projevy stárnutí, obvykle díky svému syntetickému složení způsobují naprostý opak, lehký detoxikační primer Grown Alchemist to prokazatelně dokáže. Pokožku totiž viditelně zjemňuje, dodává jí potřebnou hydrataci a zanechává ji mladistvě hebkou.

Aktivní složky:

  • Anti-Pollution Shield Complex je unikátní receptura, která podporuje správné fungování pleťových buněk, zároveň vytváří ochranný štít proti nečistotám a také chrání pokožku před modrým světlem monitorů a obrazovek.
  • Prebiotický peptid zlepšuje přirozenou mikrobiotu pokožky a tím znatelně podporuje její obranyschopnost, navíc zvyšuje hydrataci a chrání před nejrůznějšími agresory zvenčí.
  • Extrakt z hub Ganoderma chrání pleť před oxidací a zánětlivými procesy, napomáhá kožním buňkám v detoxikaci a také zvyšuje hydrataci, čímž dochází k viditelné redukci vrásek.
  • Gel-Primer Base Complex je přírodní základ s úžasnými hydratačními vlastnostmi, jež stahuje póry, redukuje vrásky a vyhlazuje pokožku.

Cena produktu: 910 Kč, aktuálně ve slevě za 637 Kč, výhradně v prodejnách Douglas a na e-shop www.douglas.cz

Grown Alchemist Anti-Pollution Mist

Anti-Pollution Mist je hydratační mlha, která okamžitě dodá pleti potřebnou vlhkost, vyhladí vrásky, podpoří jemné linie obličeje a zároveň poskytne důležitou ochranu před znečištěním. Ocení ji každý, kdo pracuje v klimatizovaném prostředí, často cestuje letadlem nebo je jeho pleť vystavena modrému záření z monitorů, vysokým teplotám či intenzivnímu slunečnímu záření.

Aktivní složky:

  • Anti-Pollution Shield Complex vytvořeny z extraktů echinacey a komule zvyšuje podíl antioxidantů a proteinů na povrchu pokožky, znatelně ji tak chrání před škodlivými vlivy zvenčí a zároveň zpomaluje procesy stárnutí.
  • Rostlinný Fyto-peptid-1 viditelně napomáhá regeneraci buněk, syntéze bílkovin a poskytuje pokožce dokonalé biologické stavební živiny. Výsledkem je znatelný úbytek jemných vrásek a navrácení pružnosti pleti.
  • Tri-Hyaluronan Complex dodává okamžitou a velmi intenzivní hydrataci jak vrchním, tak i hlubokým vrstvám pleti, takže obličej pak vypadá mladistvě, pevně a zářivě.
  • Cena produktu: 780 Kč, aktuálně ve slevě za 546 Kč, výhradně v prodejnách Douglas a na e-shop www.douglas.cz
Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
353 x [13%]
Aperol spritz
245 x [9%]
Cuba Libre
259 x [10%]
Piňa Colada
245 x [9%]
Daiquiri
250 x [9%]
Margarita
349 x [13%]
Cosmopolitan
266 x [10%]
Mai-Tai
230 x [9%]
Whiskey sour
243 x [9%]
Pisco sour
253 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2693

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru