Druchema bojuje proti koronaviru novým dezinfekčním prostředkem Anti-COVID

I společnost Druchema se zapojila do boje proti koronaviru. Aktuálně se stala výrobcem a dodavatelem dezinfekčního prostředku Anti-COVID určeného proti infekci COVID-19. Od poloviny března 2020, tak přímo v Praze vzniká nový dezinfekční prostředek dle receptury Světové zdravotnické organizace (WHO), schválený Ministerstvem zdravotnictví ČR. Naše známá chemická společnost, tak vedle záchranných složek a dalších potřebných, napomáhá chránit naše zdraví a životy.

Nový dezinfekční prostředek vznikl právě jako reakce na nákazu koronavirem šířící se Evropou i Českou republikou. Výrobce aktuálně uvádí na trh novinku Anti-COVID, která je vyrobena na základě receptury WHO, schválena českým Ministerstvem zdravotnictví a bude v první fázi dodána do státních i samosprávných institucí jako Magistrát hl. města Prahy, Ministerstvo průmyslu a ochodu i na další státní úřady, ale také do společností a firem.

„Jsem potěšen, že i česká společnost Druchema může výraznou měrou pomoci v boji proti koronaviru. Nový dezinfekční prostředek Anti-COVID bylo nezbytné vyrobit skutečně rychle, proto jsme tomu uzpůsobili výrobu, pořídili nové výrobní zařízení a operativně zahájili výrobu. Obrovský dík patří i našim pracovníkům, kteří prokázali svoji obětavost a vysoké pracovní nasazení. I díky nim se tak může přípravek rychle dostat na všechna potřebná místa, protože v boji s nákazou bylo nezbytné skutečně rychlé jednání,“ vysvětluje Ing. Jiří Daněk, předseda představenstva společnosti Druchema. Zároveň doplňuje, že aktuálně zvládne Druchema vyrobit desítky tisíc litrů přípravku denně.

Více informací naleznete na:

www.druchema.cz                                                    

www.facebook.com/druchema               

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
364 x [13%]
Aperol spritz
255 x [9%]
Cuba Libre
268 x [9%]
Piňa Colada
255 x [9%]
Daiquiri
259 x [9%]
Margarita
358 x [13%]
Cosmopolitan
275 x [10%]
Mai-Tai
281 x [10%]
Whiskey sour
252 x [9%]
Pisco sour
263 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2830

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru