Přineste svému šatníku hravost s doplňky Victoria 2.0 Fresh Energy!

Rok 2020 patří pastelovým barvám! Švýcarská značka Victorinox přináší novou jedinečnou kolekci módních doplňků Victoria 2.0 v elegantní růžové, svěží mintové a stylové břidlicové barvě, které přinesou do každého vašeho dne pořádnou dávku energie!

Kolekce Victoria 2.0 Fresh Energy je navržena pro každou moderní ženu, jíž nabízí stylové tašky a doplňky kombinující praktičnost a eleganci. Každý kus nabízí vysokou funkčnost, pohodlí a nádherný design, díky čemuž se stává dokonalým společníkem pro práci i volný čas.

Každá sebevědomá a moderní žena na světě by si měla dopřát vše, co potřebuje! Funkční a elegantní doplňky, které tvoří novou kolekci od Victorinox, přináší elegantní tašku přes rameno, crossbody kabelku, několik praktických batohů a luxusní peněženku dvou velikostí s ochranou RFID a šikovnou klíčenkou.

Více informací:  www.rosler.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
369 x [13%]
Aperol spritz
258 x [9%]
Cuba Libre
270 x [9%]
Piňa Colada
259 x [9%]
Daiquiri
260 x [9%]
Margarita
360 x [13%]
Cosmopolitan
277 x [10%]
Mai-Tai
283 x [10%]
Whiskey sour
255 x [9%]
Pisco sour
266 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2857

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru