Set klávesnice a myši YENKEE Overloud přichází na český trh

Tichých modelů klávesnic a myší je na trhu již dostatek. Značka elektroniky YENKEE využívá dosud neprobádaného trhu s extrémně hlasitým příslušenstvím. Nová sada klávesnice a myši YENKEE Overloud nabídne hned několik unikátních funkcí. Mód sirény, spuštění cvrkotu cikád završuje tzv. extrémně hlasitý mód. Navíc klávesnice obsahuje nové spínače nesoucí název X-Deaf, které má jako jediná na světě. Výrobce dodává v balení i špunty do uší.

V současné době najdeme na trhu více než dostatek tichých modelů klávesnic a myší. Výrobce příslušenství YENKEE přichází s naprostou opačnou cestou. „Je trendem, že se všechny značky příslušenství k PC předhánějí v tom, kdo nabídne tišší klávesnici. My jsme zkusili úplně něco jiného. Nikdo se totiž nezajímal o potenciální zákazníky, kteří právě vyhledávají hlasitost,“ vysvětluje Goran Setler zástupce značky YENKEE. Právě hluk vidí YENKEE jako jeden z unikátních benefitů, který konkurence zatím nedokáže nabídnout.

Vstříc hlučným zítřkům

Klávesnice a myš ze sady YENKEE Overloud vstupuje na trh hned s několika unikátními funkcemi. První z nich je mód sirény. Ten prý lze využít k upozornění kolegů v práci, že začínáte pracovat nebo také při nočních směnách, kdy dokáže velmi efektivně zabránit nebezpečnému mikrospánku.

Druhou a neméně hlasitou funkcí je tlačítko na spuštění cvrkotu cikád. „Každý z nás si pamatuje z dovolených zvuk tohoto hmyzu. Pro někoho velmi otravný a pro někoho zase velmi příjemný hluk, který mu chybí,“ dodává Setler.

Do třetice přidává výrobce ještě extrémně hlasitý mód, který všechny výše zmíněné efekty ještě znásobuje. Jeho použití je na vlastní nebezpečí, a proto i výrobce přibalil špunty do uší, které mohou poskytnout dočasnou ochranu sluchu.

Více informací o značce Yenkee a jejích produktech najdete na webových stránkách www.yenkee.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru