David Kraus je nadšeným lyžařským začátečníkem

V rakouském Nassfeldu je lyžařská sezona v plném proudu, a to si jen tak někdo nenechá utéct. Ani páni ani kmáni. Na hory se vydal i muzikant a herec David Kraus a byl naprosto nadšený, i když se řadí do kategorie začátečníků, lyžuje totiž teprve druhou sezonu a ze sjezdovek má respekt. Na místě dostal od hostitele Petra Kopala, majitele CKPK bezpečnostní omezení. „Na větší hory mě ještě nepustí, takže zatím jezdím na dětských sjezdovkách. Zatím všechno ještě trénuji a zjišťuji, že čím jsem starší, tím to jde hůř,“ smál se herec se svým stylem ala „Anděl na horách“.  Nakonec ukázal silnou vůli a do lyžování se opřel jako bojovník a dělal slušné pokroky.

David Kraus ocenil, že měl na sjezdovky jen pár kroků od hotelu, takže se nemusel s lyžemi nikam složitě přibližovat. Díky tomu měl prý víc času na kýženou relaxaci. „Každý si najde, co zrovna chce. Za celý pobyt se to ani nedá obsáhnout, je toho strašně moc.“ On se však zamiloval do místního wellness a přátelské atmosféry v místních barech. „Je to tady nabíjející a člověku je z toho ještě dlouho dobře.“ Tak, kdo by si tam neužíval. Energie mu zůstávala až do večerních hodin.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
183 x [10%]
Daiquiri
184 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
183 x [10%]
Pisco sour
190 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1860

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru