Triflex od Miele spojuje 3 bezdrátové vysavače do jediného přístroje

Miele je značka, se kterou nejste nikdy pozadu. Nyní představuje svou další inovaci, tentokrát v oblasti vysavačů. Na trh přichází Triflex, který unikátně propojuje 3 akumulátorové vysavače do jednoho přístroje. Překvapí stejným výkonem jako nejsilnější podlahové vysavače Miele a flexibilním komfortním a kompaktní režimem. Ambasadorkou přístroje je Aude Lemordant, trojnásobná mistryně světa v letecké akrobacii.

Čím si vás Triflex zaručeně získá?
Výkon: 
Díky technologii Vortex v kombinaci s výkonným elektrokartáčem má Triflex stejně vysoký sací výkon jako nejsilnější podlahový vysavač Miele. HEPA filtr se navíc postará o to, aby se bezpečně zachytily i ty nejjemnější částečky.

Komfort: Extra široký elektrokartáč vysaje větší plochu za kratší čas s maximální účinností. Automaticky se přizpůsobí všem typům podlah a rychle a důkladně vysaje všechny povrchy.

Dlouhou, až 60minutovou výdrž vysávání umožňuje výměnný akumulátor VARTA Li-Ion. Pro výdrž až 120 minut je vysavač Triflex HX1 Pro již vybaven praktickým náhradním akumulátorem, takže se nevzdá ani na větších plochách. Dodatečná nabíjecí stanice navíc umožňuje paralelní nabíjení.

Maximální akční rádius:Nepřeberné možnosti: Ať už vysáváte pod plochým nábytkem, nebo se potřebujete zbavit prachu u stropu místnosti, budete díky jednotce PowerUnit vysavače Triflex HX1 umístěné v horní pozici maximálně flexibilní. Zcela snadno se tak s vysavačem dostanete i pod postele nebo skříně – pro dokonalou čistotu u vás doma.

Flexibilní koncepce nabíjení: Všestranná a komfortní: vysavač Miele Triflex HX1 můžete nabíjet zcela pohodlně. Podle toho, jak je vysavač zrovna sestavený, jej můžete nabíjet s jednotkou PowerUnit nahoře i dole. Pokud byste si na zeď nechtěli montovat nástěnný držák, lze kabel zapojit i přímo do akumulátoru. Že není u místa pro odkládání vašeho vysavače žádná zásuvka? Žádný problém – akumulátor se dá nabíjet i mimo přístroj.
Nabíjecí stanice: Delší výdrž vysávání s nabíjecí stanicí: S nabíjecí stanicí a druhou baterií se výdrž vysavače zdvojnásobí. Nabíjení a současné vysávání není žádný problém, protože nabíjení probíhá nezávisle na používání přístroje. Vysavač Miele Triflex HX1 Pro dostanete také vždy s praktickou nabíjecí stanicí a druhou baterií.
Nástěnný držák: Díky nástěnnému držáku můžete vysavač Miele včetně 3dílného příslušenství snadno a prakticky připevnit na stěnu. Ušetříte tak místo, které můžete využít pro jiné věci.

Tři režimy

Flexibilní
Maximální flexibilita pro každou situaci: Jednotka PowerUnit vysavače Miele Triflex HX1 se dá umístit nahoru nebo dolů. Díky tomu se naprosto pohodlně dostanete pod plochý nábytek a bez sebemenší námahy vysajete velké plochy. PowerUnit můžete používat prakticky okamžitě i samostatně, je perfektní např. pro rychlé vysátí sedadel v autě nebo pohovky. Konstrukce vysavače Triflex HX1 se tak optimálně přizpůsobuje vašim požadavkům.

Komfortní

Čištění bez námahy: Tento režim se perfektně hodí pro velké plochy. Stačí nasadit PowerUnit na vysavač Miele Triflex HX1 ve spodní pozici. Především velké místnosti tak vysajete velice pohodlně, ať už jsou to dlouhé chodby, nebo rozlehlé obývací prostory. Vzhledem k lehké konstrukci se s vysavačem velmi dobře manipuluje. Pro krátké pauzy při vysávání je vysavač vybaven také parkovací funkcí. 

Kompaktní

Snadná manipulace: Potřebujete vysát jen pár drobečků z pohovky nebo prach na sedadlech v autě? Při použití samostatné jednotky PowerUnit to zvládnete hravě. Dá se totiž velice snadno sejmout a používat nezávisle na sací trubici a elektrokartáči, a je tak rychle připravená k použití. Ušetříte čas, a přesto se můžete těšit z efektivního úklidu.

Hygiena především
Filtr HEPA Lifetime

Nadechněte se: S filtrem HEPA Lifetime vytvoříte ze svého domova prostředí příjemné také pro alergiky. I mikroskopicky malé částečky a alergeny se z 99,999 % zachytí a přefiltrují, takže se nebudou vířit vzduchem. Alergici zcela jistě ocení menší zatížení pyly a domácím prachem. Je nádoba na prach vašeho vysavače Miele Triflex HX1 plná? Díky funkci Twist2open ji můžete vyprázdnit snadno, stačí pouze jedno otočení. Nádoba na prach se ihned otevře a můžete ji zcela pohodlně vysypat do smetí. 

Výběr kartáčů
Ruční kartáč Electro Compact

Ideální na zvířecí chlupy: Zvířecí chlupy jsou většinou nepoddajné a s jejich odstraněním je to těžké, ať už je nacházíte na koberci nebo sedačce. Dlouhé štětiny ručního kartáče Miele Electro Compact je umí zachytit snadno a spolehlivě. Tak svůj domov bez námahy a mimořádně důkladně vyčistíte i od nečistot usazených do hloubky. U vysavače Triflex Cat&Dog je tento kartáč dokonce součástí základního vybavení.

Elektrokartáč MultiFloor XXL s BrilliantLight

Extra široký kartáč s osvětlením perfektně zachycuje prach a nečistoty – výsledkem je dokonalá čistota.
Přehled jednotlivých modelů:
HX 1 Performance:lotosově bílá
HX1 Cat & Dog: obsidian černá
HX1 Runner: rubínově červená Velvet

Triflex film

Více informací o novince Triflex naleznete zde.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru