Mini invazivní zákroky na klinice estetické medicíny Markin mají dlouhodobý efekt

Není snad ženy, která netoužilapo dokonalém těle a obličeji bez vrásek či jiných vad. Přejí si to nejen kvůli zájmu okolí, ale především kvůli vlastnímu sebevědomí. K sobě samé totiž dokáže být každá žena nejvíce kritická! Pokud jde o estetické úpravy v oblasti obličeje, naše požadavky jsou jasné: co nejpřirozenější výsledek a co nejméně bolestivé provedení. Obojího je možné dosáhnout pomocí neinvazivních metod estetické medicíny, při nichž dochází k minimálnímu narušení tkání a více než uspokojivému efektu.

Na pražské klinice estetické medicíny Markin, vedené zkušenou lékařkou Halynou Markin, každá žena úspěšně a bez bolesti „vyléčí“ své letité komplexy. Tím nejčastějším jsou u žen ve zralém věku vrásky, které ubírají roky a úplně mění výraz obličeje. K zvrásnění pokožky však může dojít i na dalších částech těla – krku, dekoltu či pažích – a proto klinika mimo injekčních implantátů využívá i speciální metody, jako je mezoterapie, jehličkování či mezolifting. Tyto minimálně invazivní zákroky mají velmi dobrý, a především dlouhodobý efekt.

Dalším prováděným zákrokem je úprava rtů. Profesionální tým, vybavený těmi nejmodernějšími technologiemi, dokáže pomocí výplní z účinných látek vytvarovat krásně plné a výrazné rty dle vašich přání a potřeb. Stejně tak je možné zbavit se aplikací botulotoxinu nepříjemného pocení v oblasti obličeje, ale i podpaždí, třísel či jiných částí těla.

Více informací naleznete na: www.markin.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru