Chaty, chalupy a české campy si se značkou Sencor rozumí

Letošní léto bude poněkud jiné, výhodu rozhodně mají chataři a chalupáři. Sezona už vlastně byla zahájena díky omezení cestování do zahraničí. Mnozí se již těší na večery s grilováním, úpravu zahrady či jiné v klidu a pohodě strávené chvíle, ale bez některých pomocníků by to prostě nešlo.

Rekreace je sice hlavně o pobytu venku, ale mnozí lidé si nedokáží představit dny bez jejich oblíbených televizních pořadů. Pro někoho jsou denním chlebem zprávy, pro jiného pravidelný seriál a pro další zas sportovní přenosy. Pro kvalitní sledování televizního obsahu je určena chytrá Smart TV s Full HD rozlišením Sencor SLE 40FS600TCS. Tato chytrá televize s úhlopříčkou LED obrazovky 101 cm se svými rozměry hodí právě pro umístění do chat a chalup. Je „smart“, takže ji můžete připojit na internet a sledovat přes internet například Youtube videa či své oblíbené seriály v zabudované aplikaci videopůjčovny NETFLIX.

Má zabudované tunery příjem signálu DVB-T/T2/C/S/S2. Zejména nový formát vysílání DVB-T2 je dnes žádanou součástí výbavy televizorů.

Dostupná za cenu 6299 Kč.

Pro ty, kdo TV ve svém „letním sídle“ už mají, nechtějí ji měnit, ale na přechod na DVB-T2 se ještě nestihli připravit, má Sencor v nabídce celou řadu DVB-T2 přijímačů. Za všechny zmíníme set-top box Sencor SDB 5002T. Má plno praktických funkcí, jako je třeba nahrávání, Timeshift nebo přehrávání multimédií. Zároveň je velmi univerzální, protože jej s TV spojíte jakýmkoliv způsobem, na který jste zvyklí – HDMI, SCART, RF i standardním koaxiálním kabelem.

Dostupný je za cenu 599 Kč.

I na chatě je dobré své přístroje chránit pro případ přepětí v elektrické síti. Možnosti jsou dvě. První je formou je přepěťová ochrana spojená s prodlužovacím kabelem. Třeba Sencor SSP 850 s délkou kabelu 1,5 m je vybaven dětskou pojistkou, osmi zásuvkami a ochranou jak televizního koax. kabelu (IEC), tak i telefonního a síťového kabelu (RJ11/RJ45). Ovládacím tlačítkem lze celou přepěťovou ochranu i se všemi zapojenými přístroji a spotřebiči odpojit od elektrické sítě, což se hodí při opuštění chaty na delší dobu. Tato „přepěťovka“ je dostupná za 699 Kč. Druhou formou přepěťové ochrany je varianta přímo do zásuvky, která nikde nezabírá přebytečné místo. Také Sencor SSP 110,

S jednou standardní síťovou zásuvkou je navíc vybaven i ochranou proti přepětí v televizním koaxiálním kabelu.

Dostupná je za cenu 229 Kč

Kutilům, kteří si třeba televizi rádi přenesou do své dílny, či si jí postaví dočasně k místu své práce, aby při ní mohli sledovat své oblíbené pořady, je k dispozici i pomocník ve formě prodlužovacího kabelu na bubnu. Sencor SPC 50 nebo SPC 51 má na svém bubnovém těle 4 zásuvky a délka kabelu, o kterou si můžete prodloužit dosah svých zařízení, je 25 nebo 50 metrů.

Dostupný je za cenu od 699 Kč.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
183 x [10%]
Daiquiri
184 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
183 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1859

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru