První červnový den zamiřte se svými dětmi do Hamleys

V obřím pražském hračkářství Hamleys věnují oslavám dětského dne rovnou celý víkend, a tak přijďte 30. května nebo 1. června se svými dětmi oslavit jejich svátek i vy!  A ten bude plný dárků a zábavy! Nejbáječnější hračkářství široko daleko si na „Dětský víkend“ připravilo řadu zajímavých akcí, aby byl tento svátek letos pro všechny malé i velké opravdu nezapomenutelný.

Výhodné atrakce

Kromě tradičního setkání s oblíbenými maskoty (medvědi Hamely a Hattie, Vojáček, Princezna, Profesor Bubble a mnozí další), čeká na návštěvníky také obvyklá spousta zábavy na atrakcích. K dispozici je mimo jiné Obří skluzavka, Zrcadlové bludiště, Závodní okruh pro autíčka na dálkové ovládání, Laser Game, Motýlí dům, velkolepá výstava LEGA Czech Repubrick nebo Herna Virtuální reality a v ní dechberoucí hra z prostředí staré Prahy – Golem VR.

Díky super-výhodnému hromadnému jízdnímu budou moci návštěvníci za cenu jedné jízdenky svézt na Benátském kolotoči celou rodinu, nebo skupinku až pěti kamarádů.

Ke každému nákupu dostane návštěvník dárek. Navíc každý, kdo se zaregistruje a získá Hamleys kartu, dostane nejen zdarma kredit na vybrané atrakce, ale také slevu 25 % na nákup všech hraček.

Přijďte a udělejte radost sobě i dětem! Zábava začíná!

Více se dozvíte na www.hamleys.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
182 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1854

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru