Bezlepková mouka z dužiny a slupek hroznů je bohatá na polyfenoly, antioxidanty a vitaminy. Hodí se na pečení, vaření i do studené kuchyně. Vybrat si můžete moučku z bílých a z červených hroznů, její barva je však neutrální hnědá. Liší se vůní a chut...
Vánoční čas je jako stvořený pro nezapomenutelné okamžiky, malé radosti i zasloužený luxus každý den, a to třeba jen v podobě chvilky času pro sebe, s oblíbenou knihou a šálkem horké čokolády. Lisca přináší sváteční inspiraci v podobě nejen krásného ...
Z kuchyně se v posledních letech stalo srdce domova – místo, kde se vaří, povídá i odpočívá. A s tím se mění i naše kuchařské návyky. Pryč jsou časy, kdy „zdravé vaření“ znamenalo odříkání a kompromisy. Dnešní technologie totiž zvládnou propojit to, ...
Tým Czech Samurais, který se v uplynulých letech hned šestkrát postavil na start legendární Rallye Dakar / Dakar Classic, oznámil, že se lednového ročníku 2026 nezúčastní. Ačkoliv v dílnách Střední školy technické a řemeslné v Novém Bydžově právě pro...
Silvestr je okamžikem, kdy se loučíme s uplynulým rokem a otevíráme dveře novým začátkům. Pražský hotel Marriott zve na exkluzivní silvestrovskou oslavu s tématem Třináctá hodina, která slibuje magickou noc plnou hudby, tance a kulinářských zážitků. ...
Oscarový režisér Bill Condon, známý svými vizuálně opulentními snímky jako Chicago, Dreamgirls či Kráska a zvíře, přináší na plátna nový filmový muzikál inspirovaný kultovní předlohou Manuela Puiga – Polibek pavoučí ženy. A v jeho srdci září Jennif...
Pražská galerie SmetanaQ se proměnila v místo, kde se propojil svět baletu, muzikálu a českého showbyznysu. Důvodem byl slavnostní křest knihy Nikola Márová: Primabalerína, vydané pod značkou Talk. Publikace přináší rozsáhlý rozhovor spisovatelky Z...
Světový den pneumonie si každoročně připomínáme 12. listopadu už od roku 2009. Pneumonie je onemocnění, kterému lze předcházet a které lze účinně léčit. Přesto zůstává jednou z hlavních příčin úmrtí malých dětí, zejména v rozvojových zemích. Ohrožuje...
Brýle už dávno nejsou jen praktickým pomocníkem pro korekci zraku. Staly se módním doplňkem, vyjádřením osobnosti a v některých případech dokonce technologickým gadgetem. Moderní optický průmysl se neustále vyvíjí, od inovativních materiálů přes pokr...
Osm z deseti lidí se během života potýká s problémy se třetími stoličkami. Zuby moudrosti se objevují většinou až v dospělosti, kdy už ale bývá čelist plná. Kvůli nedostatku místa pak osmičky rostou křivě, utlačují okolní zuby nebo se prořezávají jen...


„Nikdy svůj život nezměníte, když se necítíte dobře, tedy myšleno k lepšímu. A tak se ho snažte trvale zlepšovat, abyste ho mohli změnit.“
Lenka Žáčková
Jaký typ gastro podniku vám je nejbližší?
Restaurace
185 x [10%]
Hospoda/hostinec
171 x [9%]
Pivnice
185 x [10%]
Vinárna
167 x [9%]
Kavárna
188 x [10%]
Čajovna
170 x [9%]
Bar
185 x [10%]
Bistro
188 x [10%]
Rychlé občerstvení
195 x [11%]
Cukrárna
171 x [9%]
Celkem hlasovalo : 1805