Hroznová moučka Ludwig v bezlepkovém brownies

Bezlepková mouka z dužiny a slupek hroznů je bohatá na polyfenoly, antioxidanty a vitaminy. Hodí se na pečení, vaření i do studené kuchyně. Vybrat si můžete moučku z bílých a z červených hroznů, její barva je však neutrální hnědá. Liší se vůní a chut...

Zahřejte se krásou: Sváteční inspirace od Liscy

Vánoční čas je jako stvořený pro nezapomenutelné okamžiky, malé radosti i zasloužený luxus každý den, a to třeba jen v podobě chvilky času pro sebe, s oblíbenou knihou a šálkem horké čokolády. Lisca přináší sváteční inspiraci v podobě nejen krásného ...

Křupavě, voňavě, udržitelně: nová éra domácí kuchyně

Z kuchyně se v posledních letech stalo srdce domova – místo, kde se vaří, povídá i odpočívá. A s tím se mění i naše kuchařské návyky. Pryč jsou časy, kdy „zdravé vaření“ znamenalo odříkání a kompromisy. Dnešní technologie totiž zvládnou propojit to, ...

Strategická pauza: Czech Samurais vynechávají Dakar 2026, míří za novými cíli

Tým Czech Samurais, který se v uplynulých letech hned šestkrát postavil na start legendární Rallye Dakar / Dakar Classic, oznámil, že se lednového ročníku 2026 nezúčastní. Ačkoliv v dílnách Střední školy technické a řemeslné v Novém Bydžově právě pro...

Konec roku v hotelu Marriott Prague odbije Třináctá hodina

Silvestr je okamžikem, kdy se loučíme s uplynulým rokem a otevíráme dveře novým začátkům. Pražský hotel Marriott zve na exkluzivní silvestrovskou oslavu s tématem Třináctá hodina, která slibuje magickou noc plnou hudby, tance a kulinářských zážitků. ...

Muzikál, kde se sny stávají skutečností

Oscarový režisér Bill Condon, známý svými vizuálně opulentními snímky jako Chicago, Dreamgirls či Kráska a zvíře, přináší na plátna nový filmový muzikál inspirovaný kultovní předlohou Manuela Puiga – Polibek pavoučí ženy. A v jeho srdci září Jennif...

Knižní debut Nikoly Márové oslavil světla reflektorů

Pražská galerie SmetanaQ se proměnila v místo, kde se propojil svět baletu, muzikálu a českého showbyznysu. Důvodem byl slavnostní křest knihy Nikola Márová: Primabalerína, vydané pod značkou Talk. Publikace přináší rozsáhlý rozhovor spisovatelky Z...

Zápal plic pod drobnohledem: Očkování chrání, ale využívá ho jen zlomek

Světový den pneumonie si každoročně připomínáme 12. listopadu už od roku 2009. Pneumonie je onemocnění, kterému lze předcházet a které lze účinně léčit. Přesto zůstává jednou z hlavních příčin úmrtí malých dětí, zejména v rozvojových zemích. Ohrožuje...

Od klasiky po futurismus: Co dnes vládne světu brýlí a očí

Brýle už dávno nejsou jen praktickým pomocníkem pro korekci zraku. Staly se módním doplňkem, vyjádřením osobnosti a v některých případech dokonce technologickým gadgetem. Moderní optický průmysl se neustále vyvíjí, od inovativních materiálů přes pokr...

Zuby moudrosti trápí 80 procent populace. Proč zpravidla musejí „ven“?

Osm z deseti lidí se během života potýká s problémy se třetími stoličkami. Zuby moudrosti se objevují většinou až v dospělosti, kdy už ale bývá čelist plná. Kvůli nedostatku místa pak osmičky rostou křivě, utlačují okolní zuby nebo se prořezávají jen...

Biorythme

Celebration BOX

Equal Pay Day

BLOG/ČEK

„Nikdy svůj život nezměníte, když se necítíte dobře, tedy myšleno k lepšímu. A tak se ho snažte trvale zlepšovat, abyste ho mohli změnit.“

Lenka Žáčková

Anketa

Jaký typ gastro podniku vám je nejbližší?

Restaurace
185 x [10%]
Hospoda/hostinec
171 x [9%]
Pivnice
185 x [10%]
Vinárna
167 x [9%]
Kavárna
188 x [10%]
Čajovna
170 x [9%]
Bar
185 x [10%]
Bistro
188 x [10%]
Rychlé občerstvení
195 x [11%]
Cukrárna
171 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1805

PETER BENCE

POČASÍ

Počasí Praha - Slunečno.czPočasí Brno - Slunečno.cz
Počasí Plzeň - Slunečno.cz

Facebook

JDI nahoru