Přemýšlíte, co letos nadělit pod stromeček vašim kamarádům, příbuzným nebo rodičům a už vás nenapadá, čím byste jim letos mohli vykouzlit úsměv na tváři? Inspirujte se našimi tipy na skvělé alkoholické nápoje, které si vychutnají sami i ve společnost...
Jeden z nejosobitějších a nejoceňovanějších filmových tvůrců současnosti, slovenský režisér Martin Šulík, oslavil letos v říjnu své životní jubileum. Oslavy se ale protáhnou až do prosince, kdy jej představí v pražském kině Lucerna kompletní přehlídk...
Už naše babičky říkaly, že jídlo se nikdy nesmí vyhodit, a snažily se zužitkovat všechno, co měly ve spíži. Dnes bychom jejich osvícený přístup nazvali „no waste“ nebo také „udržitelný“. Bohužel plýtvání potravinami je velkým nešvarem moderní doby, n...
Vstoupili jsme oficiálně do zimního období a je tedy nutné se také naladit se na tu správnou vlnu. Osvěžte tedy svůj sezónní šatník stylovými novinkami z kolekce Cellbes. Nenechte se zaskočit nepříjemným studeným počasím a vybavte se zateplenou proší...
Chcete se letos vyhnout zbytečným dárkům, které končí v zapomnění hned po svátcích? Pak darujte opravdovou kvalitu v podobě pečujících setů od Grown Alchemist. Abychom vám usnadnili vánoční nakupování, dali jsme dohromady tři sady intenzivních pečuj...
Rok se s rokem sešel a Monika Kopřivová a její vydavatelství Familium opět nezahálí. V letošním roce se pustila do titulů, které jsou určeny ženám -maminkám, dětem, cestovatelům, ale i můžům. Monika je autorkou knih „Babičko, vyprávěj“ a „Dědečku, v...
Psal se rok 1891 a František Křižík uchvátil návštěvníky Jubilejní zemské výstavy na Výstavišti v Bubenči elektrifikací výstavy a později i samotné Prahy. Psal se rok 1893 a svět okouzlil dosud opomíjený a Edisonem ustrkovaný srbský génius a vynálezc...
Po velkém úspěchu prvního obchodu eobuv.cz a MODIVO v obchodním centru Nový Smíchov nadešel čas na otevření druhého obchodu obou značek v Praze. 24. listopadu se otevřel v obchodním centru Westfield Chodov, úrovni 0. Nejnovější koncept má rozlohu až ...
Appassimento, unikátní proces sušení hroznů typický pro oblast Valpolicella, by se brzy mohl stát nehmotným kulturním dědictvím UNESCO. Druhá fáze kandidatury techniky sušení hroznů Valpolicella, známé také jako Appassimento, na zápis do seznamu UNE...
Oblíbenou herečku Michaelu Dolinovou jsme zastihli v Zámku Třešť, kde měla několik příjemných pracovních povinností, ale navštívila i skvělé wellness. Regenerační procedury uvítala, vždyť to všichni známe, předvánoční čas je docela náročný. Na záme...
„Nikdo z nás nikdy nespočítá, nevyčísli, nezjistí, kolik měl v životě štěstí. Mnohé okamžiky ani nepostřehneme, a přitom rozhodly o našem životě…“
Lenka Žáčková
Jaký typ gastro podniku vám je nejbližší?
Restaurace
94 x [10%]
Hospoda/hostinec
84 x [9%]
Pivnice
100 x [11%]
Vinárna
81 x [9%]
Kavárna
99 x [11%]
Čajovna
85 x [9%]
Bar
99 x [11%]
Bistro
89 x [10%]
Rychlé občerstvení
97 x [11%]
Cukrárna
83 x [9%]
Celkem hlasovalo : 911