Časová náročnost: 30 minut Suroviny na 2 porce: ½ vanilkového lusku 8 krevet (à 14 g), zpracovaných ½ ČL růžového pepře nahrubo rozdrceného ¼ ČL mořské soli 50 g smetany Příslušenství: vakuovací sáček, rošt Příprava: Vanilkový lusk po...
Jeskyně, nádraží, letištní hala, tržnice – to všechno jsou místa, kde náš nejznámější houslista už hrál. Na 18. a 19. června 2021 připravila jeho agentura ŠPORCL ARTS dva koncerty „Na vlnách hudby a naděje“, které, stejně jako v loňském roce, odehraj...
Protože pochází z umělecké rodiny, není divu, že měla ke kumštu odmalička blízko. Pražská rodačka Bára Lukešová vystudovala herectví a po dvou letech hraní v Liberci se stejně vrátila do Prahy. Působila v divadle Rokoko, ale už během angažmá hostoval...
Mezi mladými českými pracovníky je stále větší zájem o udržitelné řízení. Do letošního ročníku vzdělávacího projektu Young Energy Europe 2.0., který byl zahájen v úterý 8. června, se přihlásilo rekordních 61 účastníků z 26 českých firem. Jedná se o z...
Servírujte nedělní sváteční oběd na tradiční kolekci porcelánu Villeroy & Boch s názvem French Garden, potěší všechny vyznavače country stylu bydlení. Půvabné rustikální motivy zralých švestek, třešní a dalšího ovoce se zelenými listy jsou vyobra...
Jaromíra Noska postihla covidová pandemie zásadně. Připravila ho o milovanou práci, peníze i plány na založení rodiny. Osudu se však oblíbený herec a nově i režisér dokázal postavit rázně a zdá se, že se již blýská na lepší časy! Tak jako celé řady ...
Časová náročnost: 35 minut Suroviny na 2 porce: 2 filé z pražmy (á 120 g), zpracované 2 nakládaná rajčata na tenká kolečka 8 lístků bazalky, velkých ½ ČL mořské soli ½ ČL pepře Příslušenství: vakuovací sáček, rošt Příprava: Z obou stra...
Hanuš Lamr představuje novou kolekci Cereal, v níž vzdává poctu především jednomu ze základních symbolů bytí – obilnému klasu. „V kolekci Cereal představuji krásu zlatého obilného klasu, zdánlivě prostého a všedního motivu. Obilné lány patří do naší ...
Jednou z hlavních zbraní proti šíření COVID-19, kterou komunikuje i WHO, je používání dezinfekčních prostředků na bázi alkoholu a časté mytí rukou. Za poslední rok si lidé zvykli na používání dezinfekce u všech vstupů do veřejných prostor. Až 86 % Če...
Levandulové pole s 40 000 levandulemi lékařskými a manufakturou z bio levandule chodouňské musí ozdravit snad každého. Energie z brdských lesů se nedá jen tak něčím nahradit a omamná vůně je skvělým bonusem. „Vycházíme vstříc všem milovníkům netradi...


.jpg)


„Nikdy svůj život nezměníte, když se necítíte dobře, tedy myšleno k lepšímu. A tak se ho snažte trvale zlepšovat, abyste ho mohli změnit.“
Lenka Žáčková

Jaký typ gastro podniku vám je nejbližší?
Restaurace
216 x [11%]
Hospoda/hostinec
196 x [10%]
Pivnice
204 x [10%]
Vinárna
191 x [9%]
Kavárna
209 x [10%]
Čajovna
197 x [10%]
Bar
203 x [10%]
Bistro
213 x [10%]
Rychlé občerstvení
217 x [11%]
Cukrárna
196 x [10%]
Celkem hlasovalo : 2042