Tip na halloweenský vtípek: Vyděste okolí šíleným pohledem

Lákalo vás někdy vyzkoušet, jak byste vypadali s jinou barvou očí? Blíží se Halloween, a to je skvělá záminka zkusit něco nového a klidně i trochu bláznivého. Můžete se spolehnout, že máloco vystraší vaše blízké tak, jako krvavě rudé oči nebo šílený ...

Špaldoto ani perník, které připravuji v PROBIO, vás nezklamou

Věřte nebo ne, PROBIO je sázka na jistotu a pod heslem „Nové chutě z polí bez chemie“ uvádí na trh inovovanou řadu biopotravin pro rychlé, snadné a zdravé vaření. Celkem deset výrobků nabízí buď zcela nové složení či upravenou recepturu. „Vycházíme v...

Trhaná vepřová plec na jablečném moštu a cideru s bramborovými noky

Teď by měli zbystřit všichni milovníci trhaného masa. Už jste tuto delikatesu někdy zkoušeli upéct? Jedná se o poměrně dlouhou přípravu, ale skoro všechno za vás udělá trouba. Na vás jenom je připravit si marinádu, do níž maso naložíte. Aby pak bylo ...

A zase ty roušky… Jak však vyzrát na mlžení skel brýlí?

A je tu opět konec uvolňování opatření proti koronaviru.  Opět se vrací povinnost nošení roušek, ty však způsobují nepříjemnosti nositelům brýlí, kterým se v kombinaci s nasazenou ústenkou často zamlžují skla a zhoršuje se tím pádem jejich vidění. Ja...

Jak díky hravosti naučit prvňáčky první písmenka

Do školních lavic usedlo sto tisíc prvňáčků, kteří už během prvních týdnů se začnou seznamovat s psaním a čtením. Často to pro ně ale nebývá snadné a učení jim přijde nuda. Zábavnou alternativou, jak se naučit první písmenka a slabiky, může být korál...

#lesswaste: Ekologické obaly u Annabelle Minerals

Odpovědnost vůči budoucím generacím by měl mít v sobě každý z nás, protože každý z nás může snížit ekologickou stopu, kterou zanechává na této planetě. My v Annabelle Minerals tomu stoprocentně věříme, a tak naše produkty nově najdete v papírových EK...

Kubánský Legendario Elixír, jak ho neznáte

Ikona mezi produkty kubánské značky Legendario s názvem Elixír vyniká svou vyladěnou chutí, jemností, sladkými tóny karamelu a výraznou chutí sušeného ovoce. Ta se do likéru dostává macerací argentinských rozinek, které společně s vytříbeným blendem ...

Olga Menzelová vyzvala příznivce jejího zesnulého manžela k netradičnímu kroku

Oskarový režisér Jiří Menzel patřil k nejzajímavějším a nejúspěšnějším tvůrcům české kinematografie, byl však i člověkem, který bral společenskou odpovědnost vážně. Od roku 2015 byl hrdým patronem předčasně narozených miminek, se kterými pracuje orga...

Šansonierka Renata Drösller už brzy zavítá do pražského W Restaurantu

Lehce mrazivý výjimečností, tak takový večer můžete zažít s první dámou českého šansonu Renatou Drösller. Písní dokáže vyprávět příběh nejen o světě, ale i o životě a mnohdy i o tom vašem… Její jedinečný hlas koncem září rozezní pražský W Restaurant....

Dá se lidská bytost překalibrovat?

Autorka publikace Rekalibrace lidské bytosti Katie Shamaya vysvětlila, proč je kniha rozdělena do tří částí, jsou to prý tzv. svitky, které vznikaly postupně a neočekávaně, na základě aktuálního dění a převažujících témat v daném časovém úseku. „Dohr...

Podzim s F&F

Celebration BOX

BLOG/ČEK

„Nikdy svůj život nezměníte, když se necítíte dobře, tedy myšleno k lepšímu. A tak se ho snažte trvale zlepšovat, abyste ho mohli změnit.“

Lenka Žáčková

Anketa

Jaký typ gastro podniku vám je nejbližší?

Restaurace
156 x [10%]
Hospoda/hostinec
144 x [9%]
Pivnice
160 x [11%]
Vinárna
140 x [9%]
Kavárna
161 x [11%]
Čajovna
144 x [9%]
Bar
158 x [10%]
Bistro
154 x [10%]
Rychlé občerstvení
159 x [10%]
Cukrárna
143 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1519

Biorythme

PETER BENCE

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru